Takaisin hakutuloksiin
Messintie 1, Pori
19.–22.6.2023
0505529923
Ilmoittautuminen päättyy 14.5.2023
Palvelu on maksuton

Tervetuloa nuorten kesätyöpajaan!

Erotyöpaja on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille, joiden vanhemmat ovat eronneet. Työpajaan jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä siellä tarvita mitään erityisiä taitoja. Riittää, että on kokemus vanhempien erosta, ja siitä voi olla kulunut lyhyempi tai pidempi aika. Kesätyöpaja on maksuton.

Työpajassa jutellaan asioista, jotka juuri teidän ryhmää puhututtaa, esim. kahden kodin arki, riidat perheessä, uusperhekuviot ja myös ilon aiheet. Joskus vanhempien ero on voinut olla hyvä juttu, ja siitäkin voi puhua, miten kaikki on hyvin. Mietitään tapoja, joilla vanhempien eroon liittyviä asioita voi käsitellä ja autetaan omilla kokemuksilla myös muita. Nuoret saavat hyödyntää itselleen mieluisia tapoja ilmaista ajatuksiaan (musiikki, piirtäminen, valokuvaaminen, kirjoittaminen, sarjakuvat jne.). Lisäksi pidetään hauskaa yhdessä.

Erotyöpajan ohjaavat Anniina Ahlfors MLL:n Satakunnan piiriltä ja Maritta Illman Porin Ensi- ja turvakotiyhdistyksestä.

Työpaja järjestetään 19.-22.6.23 klo 10-15.00 Porissa osoitteessa Messintie 1 A 1 (MLL Porkkanapesän tilat). Päiviin sisältyy maksuton lounas ja välipala. Nuori saa ryhmään osallistumisesta todistuksen sekä omaa hyvinvointia tukevan vapaalipun.

Pääset ilmoittautumaan mukaan ryhmään täällä: bit.ly/Erotyopaja

Lisätietoja:

Anniina Ahlfors, p. 050 5529923, anniina.ahlfors@mll.fi