Takaisin hakutuloksiin
Tasalankatu 15 B, Raisio
16.1.–13.2.2020
Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2019
Palvelu on maksuton

Huom! Valmennus on täynnä! Seuraathan ilmoitteluamme näillä sivuilla tai Facebookissa @steppinghanke, niin saat tietoa tulevista valmennuksista alueellasi. 

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat psykologi Saara Ahonen & perhetyöntekijä Sari Lautanala. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Varsinais-Suomen alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka
Valmennus järjestetään Perhetupa Tarinassa, osoitteessa Tasalankatu 15 B 17, Raisio. Tapaamiset järjestetään klo: 17.30-19.00.  Päivämäärät: 16.1.2020, 23.1.2020, 30.1.2020, 6.2.2020 ja 13.2.2020

Ilmoittautuminen ja lisätietoja. Ilmoita itsesi ja kumppanisi  StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä
Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.