Takaisin hakutuloksiin
Urnlundsvägen 4, Pargas
27.2.–17.4.2018
044 358 58 19
Ilmoittautuminen päättyy 22.2.2018
Palvelu on maksuton

Känns det utmanande att dela föräldraskapet med din före detta partner? Hur skall man beakta barnens behov i en separation? Eller vill du bara utveckla ditt föräldraskap?

Man kan skiljas men inte från barnen, föräldraskapet kvarstår trots separationen. Förhållandet mellan ett barn och en förälder är unikt, det kan man inte lämna.

VANHEMMAN NEUVO är en professionellt ledd stödgrupp för separerade föräldrar och föräldrar som beslutat sig att skiljas. Du kan ha separerat alldeles nyss eller ha skiljt dig för flera år sedan. Frågor förknippade med föräldraskapet har kanske blivit aktuella igen då era barn t.ex. går igenom en utvecklingskris. I gruppen diskuteras bl.a. hur separationen har förändrat vardagen för såväl barnet som för föräldrarna.

Målet med gruppen är att hjälpa föräldrar att kunna beakta barnens behov i en separation och att stöda föräldraskapet och föräldrarnas samarbete efter separationen. Gruppen träffas åtta gånger och deltagandet är avgiftsfritt. I gruppen finns plats för åtta deltagare. Endast den ena föräldern från en
skilsmässofamilj kan delta i denna grupp.

Gruppen är avsedd för föräldrar bosatta i Kimitoöns kommun eller i Pargas stad. Gruppen samlas en gång i veckan under tiden 27.2. – 17.4.2018 tisdagar kl. 17.30 – 20.00 i Familjehuset Ankaret adr. Urnlundsvägen 4, 21 600 Pargas. Gruppen är tvåspråkig.

Närmare information och anmälningar:

Socialarbetare, par- och familjeterapeut Inkeri Mäkinen, tfn 044-358 58 19
Telefontid måndag och onsdag kl 12 -13, e-post: inkeri.makinen@pargas.fi